Κριτικές NovaSkin

 • Elvira
  Το NovaSkin έχει γίνει ένα πραγματικό δώρο για μένα: Σε μόλις δύο εβδομάδες τακτικής χρήσης, οι ρυτίδες έχουν γίνει λιγότερο βαθιές, τα περιγράμματα του προσώπου είναι πιο έντονα και το δέρμα πιο σφριγηλό. Τώρα συμβουλεύω όλους. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε αυτήν την φανταστική κρέμα, δεν θα απογοητευτείτε!
  NovaSkin
 • Elvira
  Δοκίμασα το NovaSkin επειδή ήθελα να ζήσω κάτι νέο. Με εξέπληξε η ομαλή συνέπεια του προϊόντος, η κρέμα απορροφήθηκε γρήγορα και δεν άφησε λιπαρές και λαμπερές κηλίδες. Το αποτέλεσμα μπορεί να συγκριθεί με αυτό ενός επαγγελματικού ανελκυστήρα. Μετά από δύο εβδομάδες, το πρόσωπό μου είναι 10 χρόνια νεότερο!
  NovaSkin
 • Ιωάννα
  Πρόσφατα ένας φίλος μου έδωσε ένα πακέτο NovaSkin. Μετά από αυτό, το πρόσωπό μου άλλαξε εντελώς! Το δέρμα είναι πιο σφριγηλό και πιο φρέσκο και οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Τώρα μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.
  NovaSkin
 • Sabina
  Στην ηλικία μου, κανένα καλλυντικό προϊόν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες. Αλλά όπως κάθε γυναίκα, θέλει πάντα να φαίνεται καλή. Η κόρη μου και εγώ ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το NovaSkin. Σε δύο μήνες δεν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε! Το δέρμα σφίγγεται, τα σημεία ηλικίας έχουν εξαφανιστεί εντελώς και οι ρυτίδες είναι λιγότερο αισθητές.
  NovaSkin
 • Zeynep
  Ήθελα να κάνω αισθητική χειρουργική για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά διάβασα αρνητικές κριτικές: μερικά κορίτσια είχαν στραβά πρόσωπα και μετά τη χειρουργική επέμβαση, ήταν αδύνατο να χαμογελάσει καθόλου. Για τα γενέθλιά μου η κόρη μου μου έδωσε NovaSkin. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έχει τέτοιο αποτέλεσμα! Σε μόλις δύο μήνες, κοίταξα 10 χρόνια νεότερα.
  NovaSkin
Εκτίμηση NovaSkin
4.1
30