Εμπειρία χρήσης NovaSkin

Πώς πήρα 10 χρόνια νεότερα με την κρέμα NovaSkin: μια πραγματική ιστορία του μετασχηματισμού

Valerie, Παρίσι

Φωτογραφία της συσκευασίας με κρέμα, εμπειρία στη χρήση του NovaSkin

Ποτέ δεν μπόρεσα να καυχηθώ όμορφο, απαλό δέρμα. Η ακμή ήταν μια πανούκλα στη νεολαία του. Μετά από 35 - ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος, θαμπή επιδερμίδα. Εξαιτίας αυτού, κατάθλιψα μέχρι που ένας φίλος ενός αισθητικού έδωσε οδηγίες στην κρέμα NovaSkinΓράφω μια κριτική για να μοιραστώ την επιτυχημένη εμπειρία αναζωογόνησης του προσώπου μου.

Ιατρικό ιστορικό και αναζήτηση θεραπείας

Πάντα υπέφερα από προβλήματα με το δέρμα του προσώπου μου, ακόμη και ένα σύμπλεγμα που έχει δημιουργηθεί. Δεν υπήρχε καμία επιθυμία να φωτογραφηθεί και ούτω καθεξής. Έχω ξοδέψει πολλά χρήματα σε διάφορες κρέμες, γραφίτη και κονσίλερ. Μερικοί από αυτούς κάλυψαν το πρόβλημα καλά, αλλά το κάλυψαν μόνο. Έψαχνα για μια λύση για να διορθώσω το πρόβλημα. Και τελικά βρήκα το NovaSkin. Ο αισθητικός συμβούλεψε, για το οποίο ευχαριστώ πολύ!

Θεραπευτικό σχήμα

Φωτογραφίες πριν και μετά την εφαρμογή της κρέμας, η εμπειρία με τη Valerie από το Παρίσι

Θα σας πω πώς να το χρησιμοποιήσετε βήμα προς βήμα. Ακόμη και ακολούθησε όλες τις συστάσεις συνειδητά. Μην ξεχάσετε να το καθαρίσετε - είναι εξαιρετικά σημαντικό!

Αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε το πρόσωπό σας με μια λοσιόν κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας. Στεγνώστε το πρόσωπό σας με στεγνή πετσέτα.

βήμα 2

Καθαρίστε το πρόσωπό σας με παγάκι. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να κάνετε μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

βήμα 3

Απλώστε την κρέμα NovaSkin στο μέτωπο, στα μάγουλα και στα ζυγωματικά καθώς και στη διάσπαση. Μασάζ αργά την κρέμα σε όλο το πρόσωπό σας. Κάντε αυτό το μασάζ για 2-3 λεπτά.

Βήμα 4

Κάντε αυτήν τη διαδικασία κάθε βράδυ έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών! Για να μην ερεθίσει τον βλεννογόνο.

Αποτελέσματα εφαρμογής

Η πορεία της κρέμας NovaSkin έχει σχεδιαστεί για ένα μήνα. Αλλά μια εβδομάδα αργότερα, έβλεπα την ευτυχία και είδα το πρόσωπό μου να αλλάζει. Το Selfie έχει γίνει αγαπημένο χόμπι. Ο σύζυγος αστειεύεται: σταματήστε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Εντυπωσιακά δροσερό προϊόν εργασίας. Το αγόρασα για τη μαμά μου ως δώρο επετείου και δίνω έπαινο σε όλους τους φίλους μου. Είμαι πολύ χαρούμενος!