Κλασματική αναζωογόνηση

Τι είναι η Υπηρεσία Κλασματικής Αναζωογόνησης; Είναι επώδυνο λέιζερ επανεμφάνιση με μακρά αποκατάσταση, αλλά καλό αποτέλεσμα; Οχι! Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ, ή η κλασματική φωτοθερμόλυση, είναι μια πολύ πιο προηγμένη και βολική διαδικασία με καλύτερα αποτελέσματα και ταχύτερη ανάκαμψη. Ενδιαφέρεσαι? Στη συνέχεια, διαβάστε για να μάθετε ποιος είναι και ποιος δεν είναι, πώς γίνεται και πόσο συχνά να βλέπετε αισθητικός. Ολα καλά!

πεδίο χρήσης

Ένα από τα πλεονεκτήματα του λέιζερ είναι ότι χρησιμοποιείται ευρέως: σε μερικούς ασθενείς, βοηθά στην απομάκρυνση των ραγάδων και των ουλών στα μοσχάρια των ποδιών, ενώ σε άλλους βοηθά στην απομάκρυνση μικρών ρυτίδων στα βλέφαρα. Αυτό αποδεικνύει ότι η διαδικασία δεν είναι μόνο αποτελεσματική αλλά και πολύ λεπτή. Έτσι, η φωτοθερμόλυση επιτρέπει:

 1. Επιτύχετε μια αφαιρετική κωνικότητα.
 2. Διορθώστε την περιοχή έκτασης.
 3. Αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.
 4. Εξαλείψτε τις λεπτές ζαρωμένες μεμβράνες και τις βαθιές πτυχές
 5. Επαναφέρετε το φυσικό οβάλ του προσώπου.
 6. Αφαιρέστε τις κηλίδες χρωστικών ουσιών.
 7. Αφαιρέστε τα νεοπλάσματα.
 8. Και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Με την ηλικία, η ελαστίνη και το κολλαγόνο, που είναι τόσο σημαντικά για τη διατήρηση της επιδερμίδας, φαίνεται μειωμένηΗ κλασματική θερμόλυση επιτρέπει στο δέρμα να τα αναπαράγει. Οι ακτίνες Micro Laser αφαιρούν παλιά κύτταρα και δημιουργούν ειδικές ζώνες μικροθεραπείας. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σχηματίζει ένα νέο πλαίσιο μέσω της εμφάνισης του νεαρού κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Η καλλυντική κλινική βοηθά στην αποκατάσταση της νεότητας όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και στην κοιλιά, δηλαδή σε κάθε περιοχή του σώματος. Αυτό είναι δυνατό λόγω της ιδιαιτερότητας της τεχνικής, η οποία προσαρμόζεται σε κάθε ασθενή.

Για να επιτύχετε ένα διαρκές αποτέλεσμα αντιγήρανσης, χρειάζεστε αρκετές διαδικασίες. Συνήθως αυτό είναι 3-4 συνεδρίες με διαφορά 1 μήνα. Μετά τη θεραπεία, αναμένεται η επίδραση της αναγέννησης του δέρματος, η οποία αυξάνεται και φτάνει στο μέγιστο σε 2-3 μήνες.

Πρόσωπο πριν από την κλασματική αναζωογόνηση του δέρματοςΠρόσωπο μετά από κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος

Πονάει?

Ας είμαστε ειλικρινείς - οι ασθενείς σπάνια λένε μετά τη διαδικασία ότι δεν ένιωσαν τίποτα. Ακόμα κι έτσι, το δέρμα τραυματίζεται. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές σημαντικές πτυχές:

 • Το λέιζερ λειτουργεί μόνο σε μέρος του δέρματος, δημιουργώντας ένα είδος διάτρησης.
 • η συσκευή ψύχει το δέρμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Χρόνος επεξεργασίας κατά μέσο όρο 20-30 λεπτά.
 • το δέρμα αντιμετωπίζεται με αναλγητική κρέμα.

Ανάκτηση μετά από θεραπεία σημείου

Φανταστείτε ότι έχετε ένα σοβαρό ηλιακό έγκαυμα, η περιοχή που αντιμετωπίζεται γίνεται κόκκινη και πρησμένη, αισθάνεστε μια αίσθηση καψίματος, μια μικρή φαγούραΑνάλογα με τη φύση του δέρματος και τον τύπο των παραμέτρων (φως για λεπτές ρυτίδες ή έντονα για ραγάδες), το χρώμα γίνεται πιο σκούρο και καφέ μετά από ορισμένο αριθμό ημερών (από 4 έως 8), το ανώτερο στρώμα γίνεται κρούστα που ξεφλουδίζει με την πάροδο του χρόνου. Το ανανεωμένο δέρμα γίνεται εντελώς διαφορετικό - χωρίς ρυτίδες και χρωστικές, ελαστικές, μαλακές. Κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών, το αποτέλεσμα γίνεται όλο και καλύτερο καθώς ο πλήρης ανελκυστήρας ξετυλίγεται με την πάροδο του χρόνου. Το γεγονός είναι ότι τα ανώτερα στρώματα ενημερώνονται πρώτα και μετά τα βαθύτερα.

Αντενδείξεις:

 • Περίοδος κύησης και θηλασμού.
 • Επιληψία;
 • οξείες μολυσματικές ασθένειες
 • Επιδείνωση χρόνιων παθήσεων
 • Ογκολογία.

πλεονεκτήματα

Εάν ένας ασθενής έχει ραγάδες, ουλές ή ουλές, η φωτοθερμόλυση είναι επί του παρόντος ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συρρικνωθούν οι πόροι.

ελαττώματα

Η διαδικασία είναι ακόμα επώδυνη. Αρκετός χρόνος θεραπείας.