Αναζωογόνηση δέρματος προσώπου με λέιζερ

Η αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ είναι μια καλλυντική ανύψωση της περιοχής του προσώπου για την απομάκρυνση της χρωστικής και των ρυτίδων χρησιμοποιώντας ακτινοβολία λέιζερ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το αποτέλεσμα πηγαίνει απευθείας στο στρώμα του δέρματος. Η θερμοκρασία και το βάθος της διείσδυσης της ενέργειας καθορίζονται από τον αισθητικό με βάση τις ιδιότητες και τον τύπο του δέρματος.

Αναζωογόνηση με λέιζερ στο πρόσωπο του κοριτσιού

Μετά τον καθορισμό των απαραίτητων παραμέτρων, επεξεργάζεται την επιδερμίδα. Η υψηλή θερμοκρασία προκαλεί το κάψιμο των παλαιών κυττάρων και συνεχίζει τις διαδικασίες αναγέννησης. Αυτή η τεχνική αναζωογόνησης είναι αποτελεσματική για αποδημητικά νοσήματα, ακμή και σημάδια ακμής.

Η αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ καθιστά δυνατή τη θεραπεία περιοχών του δέρματος εντυπωσιακού μεγέθους σε μία συνεδρία, ενώ η κλίμακα δεν επηρεάζει την ποιότητα και τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης. Δεν απαιτείται αναισθησία, παρατηρείται αύξηση των θετικών αλλαγών με την πάροδο του χρόνου.

Αντενδείξεις για την αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ:

 • Περίοδος κύησης και θηλασμού.
 • Ογκολογικές ασθένειες;
 • Απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων
 • Κακή πήξη του αίματος.
 • Σακχαρώδης διαβήτης;
 • Η παρουσία ψυχικών διαταραχών.
 • Υπόταση και υψηλή αρτηριακή πίεση
 • Φυτοαγγειακή δυστονία.

Μια συνεδρία αναζωογόνησης δέρματος προσώπου με λέιζερ διαρκεί 20 έως 40 λεπτά. Η διάρκεια θα εξαρτηθεί από την περιοχή της θεραπείας και τη φύση του προβλήματος. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μόνο μετά από 3-4 εβδομάδες. Συχνά, 4 συνεδρίες θεραπείας με λέιζερ είναι αρκετές για την εξάλειψη και την εξάλειψη των ελλείψεων. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά είναι πιο αισθητά μετά από 3 μήνες. Με ώριμο δέρμα, συνιστάται η πραγματοποίηση υποστηρικτικών παρεμβάσεων, το διάστημα καθορίζεται ξεχωριστά από το αισθητικό.

Περίοδος ολοκλήρωσης

Μετά την αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ, είναι σημαντικό να φροντίζετε καλά το δέρμα σας. Διάφορα καλλυντικά που περιέχουν δεξπανθενόλη θα είναι χρήσιμα για τις πρώτες τρεις ημέρες. Ανακουφίζουν την υπάρχουσα φλεγμονή και ερυθρότητα και προωθούν την ταχεία επισκευή των κυττάρων. Αφού εξαφανιστούν τα συμπτώματα, συνιστάται η εφαρμογή κρέμας που περιέχει υαλουρονικό οξύ. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου αποκατάστασης, απαγορεύεται να κάνετε ζεστά λουτρά, καθώς και να επισκέπτεστε πισίνες, σάουνες και λουτρά. Είναι καλύτερα να περιμένετε λίγες μέρες πριν από τη δημιουργία του.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αγοράσετε ειδικά αντηλιακά μετά από σύσταση ενός αισθητικού, αφού το δέρμα είναι αρχικά «ανοιχτό» στην υπεριώδη ακτινοβολία και επομένως η ηλιοθεραπεία αντενδείκνυται.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ είναι σπάνιες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, υπάρχει ερυθρότητα, ελαφρά φαγούρα, εγκαύματα, ξεφλούδισμα και λοίμωξη από έρπητα. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να υπάρχουν υπογλυκαιμικά και υπερ- και υπερ-ουλές και μελάγχρωση. Οι τελευταίες αρνητικές εκδηλώσεις χαρακτηρίζονται από σταθερότητα.

Μέθοδοι αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ

 • Κλασματική αφαιρετική κωνικότητα.

  Αυτή η τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου είναι σημαντική εάν πρέπει να εξαλειφθούν οι ανεπάρκειες του στρογγυλού χαρακτήρα. Ένα σημείο λέιζερ, η ακτίνα του οποίου χωρίζεται σε πολλές λεπτές ακτίνες, καθιστά δυνατή την επιρροή των ελαττωματικών περιοχών του δέρματος και την ενεργοποίηση της αναγέννησης σε γειτονικά κύτταρα.

 • Βιο-αναζωογόνηση με λέιζερ.

  Αυτή η τεχνολογία θεωρείται η πιο καινοτόμος και αποτελεσματική. Αφαιρεί βαθιές ρυτίδες και ουλές χωρίς νυστέρι. Η ουσία του έγκειται στην επίδραση των σύντομων παλμών λέιζερ στα στρώματα της επιδερμίδας και του δέρματος. Αυτό δημιουργεί μια νέα, υγιή και καθαρή επιδερμίδα αντί για παλιά κύτταρα. Η βιοαναζωογόνηση με λέιζερ είναι ανώτερη από άλλες μεθόδους, καθώς επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου. Για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, εφαρμόζεται ειδική σύνθεση στο δέρμα του προσώπου. Διεισδύει βαθιά στα κύτταρα και συμβάλλει στον κορεσμό τους με χρήσιμες ουσίες.

 • Μη αφαιρετική ακτινοβολία λέιζερ.

  Η έκθεση στο δέρμα του προσώπου γίνεται με μεγάλες ακτίνες λέιζερ. Η διαδικασία είναι πολύ σοβαρή και συνταγογραφείται για πολύ βαθιές ουλές, σοβαρά εξανθήματα ή βλάβες στο δέρμα που προκαλούνται από χημικά. Κατά τη διάρκεια της μη αφαιρετικής ακτινοβόλησης λέιζερ, αντιμετωπίζεται ολόκληρη η επιφάνεια του προσώπου.

 • Θεραπεία με λέιζερ.

  Μία από τις πιο ευγενείς διαδικασίες όλων των προηγούμενων. Η διόρθωση γίνεται με λέιζερ ζαφείρι ή erbium. Χαρακτηρίζονται από ένα ήπιο αποτέλεσμα, αλλά η διείσδυση στα στρώματα του δέρματος είναι αρκετά βαθιά. Αυτή η τεχνική αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ βοηθά στην ευθυγράμμιση του περιγράμματος, στην αφαίρεση μικρών γραμμών έκφρασης και στην απαλλαγή από τα πόδια του κοράκι γύρω από τα μάτια.

 • Φωτοαναζωογόνηση.

  Αυτή η μη επεμβατική τεχνική στοχεύει να σφίξει και να ελαστικοποιήσει το ώριμο δέρμα.

Η τιμή της αναζωογόνησης του προσώπου με λέιζερ μπορεί να βρεθεί σε κλινικές, το τελικό κόστος διαπραγματεύεται μετά από μεμονωμένη διάγνωση.